Gezonde horeca

Naast het zweethok is er een knusse, gezonde horecagelegenheid in De Lifestijlkamer XS, in de vorm van een trendy bar. Geen dertien-in-een-dozijn afhaaltentje, een kroket uit de muur of een pizza to go, maar gezonde smoothies, salades, taarten en tussendoortjes. Het menu bestaat uit homemade gezonde lunches en tussendoortjes. De recepten zijn opgesteld door een diƫtiste vanuit een sportieve kijk op voeding.

Gezondheid staat in onze snacks centraal, zowel voor het lichaam als voor het milieu. We zijn gespecialiseerd in taart en gebak afgestemd op jouw dieetvoorkeuren: vegan, glutenvrij, lactose vrij, suikervrij, noem maar op! Iedereen moet namelijk kunnen genieten van lekker en verantwoord eten. Onze bar is geopend voor iedereen die zin heeft in een gezonde lunch of lekkere snack. Ook na de training hoef je nooit met een knorrend maagje de deur uit te lopen en kan je nog even op adem komen met een eiwitreep of een smoothie! Hoewel de sfeer bij De Lifestijlkamer gezellig en ontspannen is, houden we er ook rekening mee dat je haast hebt. De producten worden daarom dagelijks vers bereid en staan klaar om zo mee te nemen (of uiteraard direct op te eten, bij niet te stillen honger).

Menu

We wisselen lekker vaak met het menu, zodat we met de seizoenen mee kunnen omdat eentonig saai is. Het menu bestaat altijd uit salades, wraps, smoothies, bananenbrood, havermoutkoekjes, mueslirepen, eiwitrepen en taart.

Neem voor het actuele menu contact met ons op! Of laat je verrassen, stap binnen en wij adviseren voor de meest geschikte keuze. Naast onze zelfgemaakte producten verkopen we ook producten van merken zoals Your Organic Nature, de soepen van Kromkommer en de beste chocolade van Lovechock.

 

Openingstijden:

Maandag 11.30u – 13.30u
Dinsdag 11.30u – 13.30u
Woensdag 11.30u – 13.30u
Donderdag Gesloten
Vrijdag 11.30u – 13.30u
Zaterdag 09.00u – 11.00u

Ben jij niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden langs te komen, neem dan contact met ons op. We zetten jouw bestelling dan gewoon even klaar. Interesse in een grote lunch, een taartbestelling of wil je meer informatie? Ook daarvoor kan je contact met ons opnemen!