Sylvia Bastemeijer

“Met vriendelijke groet, De Administratie” is waar jullie mij van kennen. Op de achtergrond ben ik altijd bezig met het papierwerk rondom De Lifestijlkamer. Bovendien ben ik op zaterdag altijd op de werk vloer te vinden om de meisjes te helpen met taakjes, zoals het schoonmaken van de koelkast en het zemen van de spiegels. Dat schuiven ze liever op hun moeder af namelijk!

Iedere zondagochtend stap ik door weer en wind op mijn wielrenfiets, samen met mijn man en vijf andere jongens. Naast wielrennen ga ik iedere week spinnen. Ik kijk altijd uit naar de FTP-test. Dat is een test om te checken wat het gemiddelde aantal watt is, dat een renner gedurende een uur kan volhouden. Mijn doel is om dat vermogen zo hoog mogelijk te krijgen. Dat is dan ook één van de redenen, waarom ik train bij de meisjes. Regelmatig pakken ze me flink aan en moet ik GHD sit-ups, thrusters en burpees doen. Oh oh oh… die burpees…

Al sinds mijn tienerjaren ben ik altijd bezig geweest met sport en voeding. Dit staat dan ook centraal in ons gezin. Met ups en downs ben ik nu fitter dan ooit en ben ik ook zeker van plan om dit nooit meer los te laten!

Mijn 5 favo’s:

  • Snackje: bananenbrood met noten.
  • Kledingstuk: bruin leren jack.
  • Oefening: boxjumps.
  • Hobby: wielrennen en spinnen.
  • Dier: honden- en kattenmoeder.