Theggy Kyezu

Naast het zingen en songwriten, beschouw ik sporten ook als therapie. Beiden zijn voor mij nodig om goed te kunnen functioneren. Na bijna elke studiosessie, heb ik het gevoel alsof ik de wereld aankan. Van sporten word ik juist zen, relaxed, ontspannen en in balans. Nou, dit klinkt net alsof ik móét sporten anders gaat het fout, maar dat is niet zo. Ik sport omdat ik het leuk vind!

Ik heb jaren lang fanatiek gekickbokst, veel trainen en regelmatig wedstrijden. Helaas heb ik moeten stoppen vanwege een knieblessure. De energie die ik kwijt kon in het kickboksen, kan ik nu kwijt in de STERK trainingen en zo nu en dan in BOKS.

Binnen De Lifestijlkamer help ik, daar waar nodig. Ik probeer Daph zoveel mogelijk te helpen. De ene keer heb ik bardienst, dan probeer ik weer wat sporters te motiveren bij de GT’s en ‘s avonds ben ik weer aan het stofzuigen. Meedenken over de wilde plannen van mijn wifey behoord ook tot mijn dagelijkse bezigheden. Het werken bij De Lifestijlkamer is voor mij de rust binnen mijn – soms wat – hectische carrière in de muziek.

Mijn 5 favo’s:

  • Snackje: gevulde koek.
  • Kledingstuk: onderbroek.
  • Oefening: burpees.
  • Hobby: muziek maken, bankhangen na een pittige workout.
  • Dier: wasbeer.