Trainingen

Groeptraining

“Beter spierpijn voor iedereen, dan voor jou alleen”: is dat jouw motto? Neem dan even een kijkje in ons assortiment Groep Trainingen.

Lichaamsbeweging zou bij voorkeur moeten bestaan uit twee tot drie keer per week een combinatie van cardio- en krachttraining. Ook moet je niet vergeten om te ontspannen. Met dit in gedachten biedt De Lifestijlkamer vier soorten Groep Trainingen aan: BOKS, MAM, FOCUS en STERK. Centraal in alle Groep Trainingen staat een klein gezellig groepje, een hoog trainingsniveau en veel persoonlijke aandacht. We beginnen met een intake om een passende training te kunnen maken. Als optie kan je iedere maand een weeg- en meetmoment inplannen. We checken dan jouw gewicht, omtrekken en vooruitgang in een persoonlijk weeg- en meetmoment met je eigen coach. Op die manier blijven we up-to-date en weten we precies waarmee we de komende weken extra aan de slag kunnen gaan! Alle GT’s worden gegeven in De LSK XL.

Wekelijks één keer, twee keer of onbeperkt trainen

Ook voor kinderen

Persoonlijke aandacht gegarandeerd

Geschikt voor alle trainingsniveaus

Maandelijks weeg- en meetmoment

De Lifestijlkamer XL

Hoogwaardige apparatuur

De Lifestijlkamer App

Eén abonnement, vier soorten GT’s

Boks

Vind je het moeilijk om gemotiveerd te blijven en kan je soms de puf niet vinden om je sportkleding weer uit de kast te trekken? Door samen te trainen is het veel gemakkelijker om naar de sportschool te blijven gaan. Samen trainen is dé manier om gemotiveerd te blijven. Ook boksen is een teamsport. Of je nu aan het sparren bent, stoten zet op de pads of iemand houdt de bokszak voor je vast; boksen doe je in een groep.

Door boksen leer je jezelf kennen, het heeft veel minder te maken met fysieke kracht. Boksen helpt je om geestelijk sterker te worden en het zal je helpen om moeilijke situaties aan te pakken. Boksen geeft je vertrouwen en zelfrespect. Mentale vaardigheden, die je buiten de boksring dagelijks nodig hebt. Je kunt bij BOKS in groepsverband op een veilige manier spanning of agressie loslaten zonder jezelf of anderen pijn te doen. Hierdoor kun je eventuele negatieve gevoelens verwerken en ze effectief overwinnen.

Twee trainers per les zien daarop toe. Er is altijd  een gediplomeerde trainer aanwezig; bij BOKS Kids is er ook altijd één vrouwelijke trainer. Uiteraard is er ook voldoende uitdaging voor de fanatieke sporters; zij kunnen een op maat gesneden training krijgen van een wedstrijdbokser. BOKS wordt gegeven voor iedereen tussen de 17 jaar en ‘fit genoeg om nog te kunnen sporten’. Daarnaast wordt er BOKS gegeven voor kids (8 t/m 16 jaar).

Drie keer BOKS per week

Training door een wedstrijdbokser

Focus op techniek, complete workout

Geschikt voor alle trainingsniveaus

Sterk

“Tabata’s, HIIT, CrossFit, deadliften, pull-ups”: allemaal gevaarlijke termen uit de sport, die ervoor kunnen zorgen dat jij deze zomer met je beachbody op het strand kan pronken.

De Groep Training STERK combineert deze termen in een fullbody workout op jouw niveau. Beginner, veteraan of atleet; voor iedereen maken we een geschikte training. Het doel van STERK is het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het ‘creëren van instawaardige fitgirls en fitboys’. Buitenom het werken aan de buitenkant, blijkt uit de praktijk dat STERK ook veel doet voor de binnenkant. Binnen een uur sta je weer buiten met een gevoel alsof je de wereld aankan. STERK wordt gegeven voor iedereen tussen de 17 jaar en ‘fit genoeg om nog te kunnen sporten’. Daarnaast wordt STERK ook gegeven voor kids (5 t/m 10 jaar) en tieners (10 t/m 16 jaar).

Gecertificeerde trainers

Drie keer STERK per week

Maximaal 8 personen

Cardio- en krachttraining

Mam

Sporten tijdens en na de zwangerschap is belangrijk, omdat het zorgt voor (ietsje) minder ongemakken. En dat kunnen jullie wel gebruiken hè, dames? Na de bevalling onder de juiste begeleiding snel weer gaan trainen, maakt dat je vlug weer sterker bent en terug in top shape.

MAM bestaat uit trainingen geschikt voor dames tijdens en ná de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap wordt er gewerkt aan een goede ademhaling, het behoud van voldoende spiermassa en het krijgen van de juiste houding. Na de geboorte van jouw koter gaan we trainen voor het terugkrijgen van de verloren spiermassa, zodat je in no time weer terug bent op niveau! Zelfs jaren na de zwangerschap hebben veel dames nog last van kwalen die tijdens de negen maanden zijn ontstaan. Denk aan lage rugpijnen, urineverlies, diastase en verzakking. Waarom moet je je aanpassen aan deze ongemakken als ze ook te verhelpen zijn? MAM wordt daarom gegeven voor dames tijdens en na de zwangerschap, al heeft je jongste de tiende verjaardag inmiddels gevierd.

Cardio- en krachttraining

Maximaal 8 zwangere buikjes

Focus op ademhaling, voorbereiding en herstel

Twee keer MAM per week

Gespecialiseerde trainer

Tijdens en na de zwangerschap

Focus

Soms moet je gewoon even ontsnappen aan het gezeur op je werk, huilende kinderen of de schoolstress. Naast flink zweten, is relaxen een must om te kunnen presteren in het dagelijks leven.

Bij FOCUS concentreren we ons vooral op een perfecte ademhaling en juiste houding, om op een ontspannen manier toch te sporten. Door deze relaxte wijze werken we aan die kleine details, die je nodig hebt voor het perfecte, grote geheel. FOCUS is een goede toevoeging voor ieder sportschema en is ook perfect om gewoon even een uurtje te ontspannen.

Focus op ademhaling en houding

Ontspannen trainen

Maximaal 8 personen

Eén keer FOCUS per week

Gespecialiseerde trainer

Prijzen

LEEFTIJDSCATEGORIE 18 T/M 100 JAAR

Maandabonnement Losse training
per week 1x 2x onbeperkt € 10,50 Als je lid wordt, krijg je dit bedrag terug
per training € 9,41 € 8,10 € 7,10
per training € 37,50 € 65,- € 85,-

LEEFTIJDSCATEGORIE 5 T/M 17 JAAR

Maandabonnement Losse training
per week 1x 2x € 7,50 Als je lid wordt, krijg je dit bedrag terug
per training € 7,12 € 5,25
per training € 28,50 € 42,-

GT’s + PT’s = KORTING
Kan jij geen keuze maken tussen GT’s of PT’s? Combineer deze twee dan en ontvang 15% korting op de totaalprijs!

Rooster
Voor de GT’s werken we met een vast rooster. Desondanks kan het rooster iedere week een beetje afwijken. Neem voor het actuele rooster even contact op met ons. Leden kunnen het actuele rooster inzien via het Lifestijlkamer Portaal!

  Persoonlijke training

  Als je sporten met anderen een belemmering vindt of graag de train(st)er voor jezelf hebt, dan kan je terecht bij De Lifestijlkamer voor Persoonlijke Training. Door de kleinschalige, knusse setting en de grote deur, ziet niemand je #beastmode.
  We beginnen met een uitgebreide intake met jouw persoonlijke coach om een passend trainingsschema te kunnen maken. Iedere maand checken we jouw gewicht, omtrekken en vooruitgang in een weeg- en meetmoment. Wil je komen sporten met je partner, buurvrouw of beste vriend? We geven ook PT’s voor duo’s. De PT’s worden gegeven in De LSK XL en De LSK XS. Er wordt ook Persoonlijke BOKS en MAM training gegeven. Bij de Groep Training staat een uitgebreide uitleg over de inhoud van de verschillende PT’s. Kan je geen keuze maken, maak dan een combinatie van verschillende PT’s!

  Eén-op-één in een privé sportruimte

  Maandelijks weeg- en meetmoment

  Cardio- en krachttraining

  Eén, twee of drie PT’s per week

  Persoonlijke trainer

  Mannelijke en/of vrouwelijke trainers

  Combinatie van meerdere soorten PT’s

  Individueel of duo

  De Lifestijlkamer App

  De Lifestijlkamer XS en XL

  Prijzen per maand

  INDIVIDUEEL

  Maandabonnement Losse training
  per week 1x 2x 3x 4x € 45,- Als je lid wordt, krijg je dit bedrag terug
  per training € 17,- € 13,13 € 10,83 € 9,69
  per training € 68,- € 105,- € 130,- € 155,-

  DUO

  Maandabonnement Losse training
  per week 1x 2x 3x 4x € 35,- Als je lid wordt, krijg je dit bedrag terug
  per training € 14,50 € 11,88 € 10,- € 9,06
  per training € 58,- € 95,- € 120,- € 145,-

  GT’s + PT’s = KORTING
  Kan jij geen keuze maken tussen GT’s of PT’s? Combineer deze twee dan en ontvang 15% korting op de totaalprijs!

  Rooster
  Voor de PT’s werken wij uitsluitend op afspraak. Informeer naar de mogelijkheden, dan kijken we samen naar een geschikte tijd!

  Lifestijl in jouw kamer pakket

  Sport jij liever in je oude, vertrouwde sportschool, in de woonkamer of op het grasveld om de hoek? Dan is De Lifestijl in jouw Kamer het proberen waard. Binnen dit pakket geven wij sport- en voedingsbegeleiding op afstand.
  De Lifestijl in jouw Kamer biedt een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan, wekelijks contact, een maandelijks weeg- en meetmoment en toegang tot de uitgebreide Lifestijlkamer App. Het enige wat jij nodig hebt, zijn een paar kleine sportspullen, comfortabele kleding en een flinke dosis motivatie. Het pakket is volledig op afstand mogelijk, maar ook met een intake en maandelijks weeg- en meetmoment bij De Lifestijlkamer.

  Sport- en voedingsbegeleiding op afstand

  Persoonlijk sportschema

  Onbeperkt advies

  Afgestudeerd diëtiste

  Geen dieetproducten

  Slechts enkele sportartikelen nodig

  Maandelijks weeg- en meetmoment

  De Lifestijlkamer App

  Prijzen

  Prijzen Maandelijks
  excl. weeg- en meetmoment € 45,-
  incl. weeg- en meetmoment € 55,-

  Voedingsbegeleiding

  Voeding en sport zijn twee aspecten die hand-in-hand gaan. Zelfs als je zes dagen per week de beest uithangt in de gym, zal je nooit het gewenste resultaat bereiken als je die bolus iedere dag niet kan laten liggen.
  Andersom geldt dit uiteraard ook: keurig binnen de lijntjes eten, maar nooit bewegen, dat werkt niet. Wij geloven niet in dieetproducten, maar proberen met kleine aanpassingen in de voeding het gewenste resultaat te bereiken. De rest van je leven geen chips meer eten of nooit meer een reep Tony Chocolonely, is voor ons niet reëel. Wij verbieden dan ook niks, maar geven de voedingsbegeleiding die past bij jou, jouw leefstijl en jouw gewenste resultaat.

  Uitgebreide voedingsbegeleiding

  Handvaten voor de juiste voeding

  Onbeperkt advies

  Afgestudeerd diëtiste

  Geen dieetproducten

  Goede ondersteuning bij sporten

  De Lifestijlkamer App

  Prijzen

  Eenmalig Maandabonnement
  € 110,- € 10,-